Home Týdenní menu

Týdenní menu
8. týden - od 18. února do 22. února

 

Tento týden jsme pro vás připravili

 

Pondělí: Česneková (3,9)
110 g
M1) Maďarský vepřový perkelt, knedlík (1A,3,7) 90,- Kč
110 g
M2) Krčmářská masová směs, brambor (1A) 85,- Kč
110 g
M3) Kuřecí přírodní plátek, rýže (1A) 83,- Kč
Úterý: Zeleninová (9)
110 g
M1) Pečený bůček, kapusta, knedlík (1A,3,7) 90,- Kč
110 g
M2) Kuřecí šneci, bramborová kaše (1A,3,7) 85,- Kč
100 g
M3) Smažená sýrová jehla, brambor, tatarka (1A,3,7) 83,- Kč
Středa:
Gulášová (1A)
110 g
M1) Uzené maso, křenová omáčka, knedlík (1A,3,7) 90,- Kč
110 g
M2) Pečené vepřové koleno, křen, hořčice, chleba (1A,3,7) 85,- Kč
140 g M3) Kebabčata, brambor (1A) 83,- Kč
Čtvrtek: Žampiónová (1A,7)
110 g
M1) Martinský špíz, americké brambory 90,- Kč
110 g
M2) Radounský flamendr, rýže (1A) 85,- Kč
110 g
M3) Kuřecí maso se smetanou a špenátem, penne (1A,3,7) 83,- Kč
Pátek: Vývar s nudlemi (1A,3,9)
110 g
M1) Vepřové maso na smetaně, knedlík (1A,3,7) 90,- Kč
140 g
M2) Sekaná pečeně, zelí, brambor (1A,3,7) 85,- Kč
200 g M3) Francouzské brambory, okurek (3,7) 83,- Kč

 

Hotová jídla podáváme ve všední dny od 10:30 do 14 hodin.

 

Seznam alergenů:
1 - obiloviny obsahující lepek A - pšenice, B - žito, C - ječmen, D - oves, E - špalda,

F - kamut nebo jejich G - hybridní odrůdy a výrobky z nich
2 - korýši
3 - vejce 9 - celer
4 - ryby 10 - hořčice
5 - podzemnice olejná (arašídy) 11 - sezamová semena (sezam)
6 - sójové boby (sója) 12 - oxid siřičitý a siřičitany
7 - mléko 13 - vlčí bob (lupina)
8 - skořápkové plody 14 - měkkýši
 


Anketa

Jak se vám u nás líbí?
 

Kdo nás právě čte

Právě připojeni - hostů: 2 

Reklama

Podívejte se:
NaprotiZóny
Občanské sdružení "Naproti zóny"
IBS-Engineering
tady hostujeme naše stránky. A kde hostujete Vy?
XHTML and CSS.